Tesla TTV S2813 TS, chassis 11AK19P
Moderátor: Moderátoři
Tesla TTV S2813 TS, chassis 11AK19P
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tesla-chassis 11AK19P5 problem
Standa99 píše: Mam sice schema pro sasi 11AK19P3 a tam je i nejakych -14V. Ty by meli byt za odporem R803, ktery je na tomto sasi nahrazen propojkou, ale je tam 0V (ty ale asi nebudou zasadni).
Že ti chybí jedno napájecí napětí se ti nezdá zásadní???
-
Návštěvník
Anonym píše:Asi moje 🤐 dedukce, tim ze mam trochu jine schema. Napadlo me, ze to tam bude akorat pro nejaky operak souvisejici se zvukem a ze mozna pouzili jiny, ktery nepotrebuje symetricke napajeni (ted ale priznam, ze jsem neporovnal IO pro zvuk). Uvidim az se tam zase dostanu, zkusim tu propojku prerusit a uvidim.
To jsem byl ja. Konecne jsem doma, tak jeste doplnim typ TESLA TTVS 2813 TS r.v. 2002.
Pres Scart jede v pohode obraz i zvuk. Ty napeti byl plany poplach, protoze jsem dal hrot na chladic, ktery nebyl uzemnen (uz mam dost).
Ted teda, kdyz jsem na kanale, kde by mel byt signal, tak to ztmavne (misto zrneni, ktere vypada realne). Kdyz dam jas naplno tak tam jde matne videt jak zleva do prava beha obraz (moc v mlze a CB). Info o zvuku na obrazovce nahodi Stereo, takze ten pozna, akorat ho nepusti, protoze neni obraz, tak nejspis drzi ten zvuk v MUTE. Jinak za ty 4 roky byl jeste problem s tim, ze jsem musel 2x znova naladit programy. Rozsralo se to tak, ze na prvnich trech pozicich byl stejny program a vzdy pomohlo vsechny predvolby zrusit a naladit vsechny znova.
-
Návštěvník
11AK19P5
-
Návštěvník
-
Návštěvník
Zatím
JeremyM.
Nevim jestli by sel podle nekterych schemat nahradit SDA555XFL. Tady http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic209876-0.html to jeden taky zkousel, sice nahradit SDA Vestelem, ale obraz mu nenaskocil. Pak pise o nejakem progamovani toho SDA555XFL, protoze nove jsou z cistou pameti? Tohle me samozrejme odradi. Nevim jestli uz tim padem nepotrebuje vnejsi eeprom nebo to je pro jeho samotnou funkcnost? No a ted mi vrta v hlave, jestli se nemusi programovat i ten Vestel???