Sháním manuál, podle kterého bych se dostal do notebooku Acer TravelMate 354TE. Prasknul mi posuvný knoflík, kterým se zapíná, podařilo se mi ho slepit, a potřebuji ho tam vrátit. Notebook stál před 5 lety 80000,- a servis mi řekl, že už tento díl /za 10,-Kč?/ není schopen dodat. Jinak vše funguje. Jsem jen spotřebitel amatér.
Děkuji za rady. Láďa
Pomalu rozebírej. Vykrut vsechy srouby co najdes. U nekterych jde pak klavesnice a pod ni zas srouby, u nekterych jde ten plast nad klavesnici atd. Odkud jsi? kdyz tak bych ti ukazal jak na to znam finty. teda ne konkretni na tento ale oni to maji stejne
Jsem z Krkonoš, to je trochu z ruky. Byl jsem s drobností v záruce v servisu, viděl jsem to rozebírat technika podle manuálu na monitoru,a dalo mu to dost zabrat. Proto se trochu bojím. Děkuji za nabídku. Láďa.
Neboj to je v poho. Kdyz tak to nafot a posli na email nebo lepe pres icq a neni mozne. vsechny jsou stejne. Muzu ti rict jak rozebrat 212 a 220 ty tu mam jak jiny je ten tvuj nevim Jinak u tech se musi schodit do strany krytky pantů pak se ten prostredni plast co zutane potlacenim do prava vynda pak mas venku klavesnici a dal trada