Neuměl jsem si představit tátovo , vše se vrátí

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Neuměl jsem si představit tátovo , vše se vrátí

#1 Příspěvek od BOBOBO »

I když mi bylo mnohokrát říkáno , za vše mohou amíci a ropa , a to nemyslím bolševiky , nějak jsem si to nemohl srovnat ..
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky ... a-cia.html
Yarda1

#2 Příspěvek od Yarda1 »

http://www.knihovnicka.net/kniha/49538- ... bsah-dila/
a pokud bude někdy zveřejněno, jak to bylo se slavným sametem, asi se naši potomci podiví.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
p32

#3 Příspěvek od p32 »

No a co ? Nebo si někdo myslí, že dnes nestojí amíci za převratem a vražděním v Lybii nebo v Egyptě ?
jandu

#4 Příspěvek od jandu »

No, ono je to síce vždy riadené, alebo iniciované a platené nejakou vládou /riadenou inštitúciou/, ale .....
Ak niekto videl na TV Nova dokument o izraelskej atómovej bombe, ten si určite vytvorí svoj názor.

(Vždy niekto s niekým proti niekomu)
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
konosuke

#5 Příspěvek od konosuke »

Jsem si jist že spojeneckou invazi 5 armád Varšavské smlouvy v srpnu 1968
vyprovokovali jak jinak Amerikáni jakož i pád systémů ve východní Evropě 1989. Důvody ? Jako vždy ekonomické, odbytiště, eliminace konkurence, levné zdroje a pracovní síla. Jenomže, 23 let uplynulo a již není kde brát. Proto krize, celosvětová.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“