Na ntb s i3 prcesorem, 4GB pameti a os win7 , FF verze 25, mam problem z obrazky u aukci na aukru. Stare rozhrani aukra, na nove si nemohu zvyknout. Nacte se jen ta cast co je videt. Kdyz posunu o dalsi blok tak se nacitaji obrazky ale nenactou. Aktualizuji a nactou se. Posunu se o dalsi blok a situace se opakuje. V opere to nedela a pokud spustim FF v rezimu se zakazanymi doplnky tak je vse v poradku. Pouzivam Adblock plus. I kdyz ho zakazu, nepomuze to. Dalsi doplnky jsou google prekladac, Gmail Watcher, FVD Speed dial a zminovany Adblock plus. Jeste doplnim ze je to verze FF for seznam. Na notasu jsou dva ucty a nejake odinstalovavani moc nepripada v uvahu. V opere je funkce vymazat soukroma data. Tim se opera procisti a nektere problemy i poresi. Neco takoveho ale v FF nenajdu. Leta letouci jsem pouzival Operu ale posledni dobou to jde s operou nejak z kopce. S FF se teprve seznamuji. Dekuji za pomoc.
Tak uz jsem to poresil. Vytvoril jsem duhy profil. Pretahal pouze soubor hesel. Doinstaloval doplnky. A je to. Aukro je uz ok. Nevim co se mohlo stat. Co bylo videt se nacetlo, po posunuti nahoru ci dolu se misto obrazku tocila kolecka. Hlavne ze to jede. Stary profil jsem si jeste nechal. Kdyz bych neco potreboval.