DVD-RW Teac

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Bači

DVD-RW Teac

#1 Příspěvek od Bači »

Zdravím, chtěl jsemse zeptat co s DVD mechanikou, když špatně čte DVD-čka. Při čtení CD žadnej problém. Mám ji rozebrat a zkusit nějak vyčistit? Popřípadě jakej je postup? Předem děkuji
Jancis1

#2 Příspěvek od Jancis1 »

Tiez som mal taky problem s LG DVD RW mechanikou ze najprv zle a potom vobec necitala DVDcka. Tak som ju royobral a vycistil, ale nepomohlo to. Bola este v zaruke, tak som ju reklamoval a poslali mi novu. Skus ju vycistit a uvidis ci to zaberie...
89.176.3.135

#3 Příspěvek od 89.176.3.135 »

Jancis1 píše:Tiez som mal taky problem s LG DVD RW mechanikou ze najprv zle a potom vobec necitala DVDcka. Tak som ju royobral a vycistil, ale nepomohlo to. Bola este v zaruke, tak som ju reklamoval a poslali mi novu. Skus ju vycistit a uvidis ci to zaberie...

A jakej je postup, čím se to čistí. Jo jinak díky za odpověď.
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Ked je v zaruke, tak nijako, ale sa to reklamuje. Kryt byva prelepeny nalepkou a ked ju porusis, tak ti to uz nezoberu.
Mimo zaruky sa pouzije isopropanol.
Kocuro_Pablo

TEAC DVD+-R/RW

#5 Příspěvek od Kocuro_Pablo »

DVD TEAC: zdravím, taky jem měl problém DVD TEAC, typ W516GA. Jako nová mi přestala spolehlivě fungovat, když jsem testoval čtení v Neru, tak za polovinou křivka spadla a konec. Během reklamace vyndali z mechaniky kartonový štítek asi 2x3 cm s čínskýmí znaky. A bylo po tomhle problému.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“