LCD PHILIPS 40PFL4606H/58

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jojo4

LCD PHILIPS 40PFL4606H/58

#1 Příspěvek od jojo4 »

Zdravím .Dostal sa my do rúk tento TV s nasledovným problémom:
po pripojení do siete nabehne zdroj ,rozsvieti sa podsvietenie , v strede obrazovky je vysvietený nápis PHILIPS. Ďalej sa nič nedeje , TV nereaguje ani na klávesnicu, ani na dialkové.Chassis je tam :TMP7.1E LA ,to som stiahol z elektrotany.Napätia zo zdroja sú v poriadku.V servisnom manualy je toho popísane veľa, zaujímavý obrázok je v kapitole 5.3 Stepwise Start-up sú tam opísané 3 standby režimy a podozrivý sa my zdá Power tact switsh, na scheme som ho však zatiaľ nenašiel (už ma boleli oči).
Ak viete niekto poradiť budem rád.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Podla mna ti zamrzne procesor. Otazka je, preco - ci caka na nejaky vstup alebo je poskodeny firmware.
KUBO

#3 Příspěvek od KUBO »

Nemáš ho prepnutý do režimu "OBCHOD" ?
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
jojo4

#4 Příspěvek od jojo4 »

Toho mrznutia procesora a poškodenia firmware sa aj ja bojím , to znamená všetky merania, čítanie SM zbytočná strata času.Včera som s ným strávil asi 6 hod. bez nejakého efektu.

to: KUBO bol by som rád,keby si mal pravdu,v SM som to včera nenašiel,našiel som len DEMO.Skúsim dnes.
Vďaka za podnety a rady.
kokun

#5 Příspěvek od kokun »

jojo4 píše:to: KUBO bol by som rád,keby si mal pravdu,v SM som to včera nenašiel,našiel som len DEMO.Skúsim dnes.
Vďaka za podnety a rady.

DEMO = "OBCHOD" :roll:
Honza - kokúň

#6 Příspěvek od jojo4 »

DEMO = som sa pomýlil chcel som napísať DOMA.
Teraz som prešiel ešte raz užívateľský manuál slovenský (včera som študoval anglickú verziu)a zistil,že režim sa dá prepnúť, ale len keď je funkčný TV - dá sa vojsť do menu,toto nie je môj prípad.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“