Zapojení kotlové automatiky SIT 537 ABC
Moderátor: Moderátoři
Zapojení kotlové automatiky SIT 537 ABC
stavím mikropivovar a potřeboval bych poradit se zapojením kotlové automatiky do sítě... kolega má podobnou a po zapojení do sítě začne škrtat spustí plyn a pomocí modulační cívky se dá nastavit průtok plynu kdysi sem jednu vykuchal z plynového kotle funkce neznámá zapojil podle chematu a celá vyhořela teď jsem sehnal zaručeně funkční a tak bych se chtěl radši poradit jak byste to udělali vy abych něco nezanetbal...
vydukoval jsem zapojit zemnící na pin 12 nulák 11 a fázi na pin 4
ale co pin 10, 14 a 13 netuším nikde sem nedohledal co značky znamenají restartování se provádí přes pin 1,2 a 3 to jsem jakš takš pochopil
12 - PE a hlavně uzemění hořáku, používáno detekcí plamene
11 napájení, bezpodmínečně N (interně spojeno s pinem 2)
10 napájení výstupů (napájeno přes spalinový termostat)
4 napájení detekce plamene
3 Lockout (zablokování, výstup proti N)
2 N
1 reset (vstup proti N)
14,13 bezpečnostní termostat topné vody
FLAME ionizační elektroda
SPARK - musí být vytažené obě nebo jedna uzeměna NA HOŘÁK. jinak zahoří to zapalovací trafo.
Jenda_KL píše:Hraješ si s ohněm, víš to?
ahoj vím mám z toho tak trošku bobečky
takže v kostce 12 PE jasný 11 N taky jasný 4 L ? přes pojistku 3,15A a tu 10 potřebuju napájet nebo ne ? a pin 14,13 musím zapojit ? popřípadě spojený ?? jelikoš na schematu je jakýsi rozpínací kontakt
chci si to právě ujasnit co a jak zapojit než to vrznu do zásuvky protože zapojit špatně se to dá jen jednou
jinak ten spark kontakt je tam jen jeden takže to je předpokládám proti kostře
- Přílohy
-
dd.jpg- (206.11 KiB) Staženo 113 x
a zbytečně se tedy necituje. Děkuji za pochopení, jinak tě i s tím tvým kroutítkem od plynu pošlu brzo do koše... Killroy