+ Našiel by sa niekdo čo má a predal by, alebo dá link na VN trafo pre tento TV, jedno som našiel v avelmaku, ale nemajú skladom, inak môže byť aj používané je tam niake MHF 318 - 04 -7Y06, ale v schéme je 40 332 -18 SPF 10445210. Ale radšj čeknite, lebo ja ho mám riadny problém vygoogliť.
Porucha TV OTF 55b506 VN trafo
Moderátor: Moderátoři
Porucha TV OTF 55b506 VN trafo
+ Našiel by sa niekdo čo má a predal by, alebo dá link na VN trafo pre tento TV, jedno som našiel v avelmaku, ale nemajú skladom, inak môže byť aj používané je tam niake MHF 318 - 04 -7Y06, ale v schéme je 40 332 -18 SPF 10445210. Ale radšj čeknite, lebo ja ho mám riadny problém vygoogliť.
Myslím, že chybné splitko môže preraziť tranzistor, ale nech mi to odobria znalejší.
Keď si na skúšku osadil trand s nižším UCE, nediv sa, že sa poručil. Je tiež možné, že to zariadil ten elyt do bázy.
470μF nie je problém, dôležitý je tiež ESR.
Píš normálnejšie, takto sa to ťažko lúšti.
Opravdu to má tazatel značně pomíchané.
Ak niekto nepochopil, mne nejde primarne o opravu, stym si poradim, MB dosky v NB su ina sranda, ale ide mi o radu z VN trafom. Neviem ho v eshope najsť, no našiel som, ale vypredané, alebo či nemáte niekto kľudne aj používané trafo vhodné pre tento TV doma ?
A ešte, či by mi niekto neporadil, aký tester VN traf si postaviť, lebo som na niaky počul sťažnosť, že neindikuje vždy dobre, aky je teda asi najspoľahlivejší ?
Alebo nemáte vy tu niekto predať origo, alebo nejaký ekvivalent ?