Weller WMD3 horkovzduch

Problémy s elektrickým nářadím

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Matias

Weller WMD3 horkovzduch

#1 Příspěvek od Matias »

Ahoj kluci,
mám už celkem dlouho tenhle tříkanál, ale využívám max dva. Mám i horkovzdušné pero, ale zdá se mi že to málo fouká.
Nemám s kým srovnat. Tyhle stanice v mém okolí moc nejsou. :-)
Tak chci jen vědět jestli to je kompresorem, nebo jestli to má takhle na max foukat. :-) Fouká to stejně od počátku. Stanice se kupovala použitá repasovaná v Elexu.
Kvůli tomu že mi nevyhovoval horkovzduch (odfoukl jsem max eeprom v so8) jsem pořídil číňana Hiyua, nebo jak se to jmenovalo. Prostě klasika. Všechny vypadají stejně. Ale teďka mi shořelo topný těleso a přímo na tenhle typ jsem nenašel náhradní hlavici. Psal jsem prodejci, ale ten se se mnou asi nebaví. :-) A to jsem mu psal že nechci uplatňovat reklamaci. :-)
Protože jsem si to posral sám.
Poradí mi někdo prosím. :-)
Děkuji
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Nějaký takový Weller jsme měli v bývalé práci a je pravda, že se s tím horkovzduchem měnily jen SMD pasívní součástky a EMI filtry. Na větší BGA obvody jsme měli JBC.
Ale jinak nechápu zbytek tvého dotazu- chceš pomoci s nalezením náhradního tělíska do toho číňana? Nebo ses jen chtěl zeptat pouze na výkon toho Wellera?
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Matias

#3 Příspěvek od Matias »

Jen na výkon Wellera. Tělísko neřeším. Jen jsem napsal. A možná to působí zmatečně. :-)
Tak děkuji za info.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické nářadí“