DVD Denver DVD-188
Moderátor: Moderátoři
DVD Denver DVD-188
Re: DVD Denver DVD-188
-
Návštěvník
Re: DVD Denver DVD-188
Pavel85 píše:Dostaly se mi do ruky dve tyhle dvd.jedno je uplne KO a druhe kdyz zapnu,tak se rozsviti jen kontrolka standby a to je vse.Zdroj je v poradku.Meril jsem vsechny pojistky a taky jsou OK.Nevite jeste nejakou moznost cim by to mohlo byt?Ma vubec cenu se v tom hrabat?Da se popripade nekde sehnat treba ten hlavni procesor nebo i ty druhe integrace co tam jsou?Nebo popripade nemate nekdo doma tohle dvd treba se spatnym zdrojem za nejakou slusnou cenu?
To co je ve standby - sedi napeti zdroje opravdu presne? Resil jsem to nedavno u Sencora, na vetvi 5V bylo 4,7V a bylo to malo. Neslo to zapnout z rezimu stand-by. /p vymene filtracnich kondiku ve zdroji je napeti 5V a dvd jede jako nove.
LOG: Start to upgrade
LOG: Flash Type - FUJITSU(MBM29LV800BA/E)
LOG:Check & Backup...
LOG: Erasing....
LOG:Restore...
LOG: Updating....
LOG: begin : Sun Jul 16 11:53:57 2006
process 1
process 2
process 3
process 4
process 5
ERR: verify flash failed!
Fail Addr : 1048576
retry 5
Tak tohle mi to pise v tom okne.Cim by to mohlo byt?muze byt spatna pamet?
Pavel85 píše:To druhe je uplne mrtve,je tam vadny ten chip.No tak jsem zkusil prepajet pameti,ale tedka uz mi to nechce jet vubec.asi jsem je znicil.Jeste skusim polaborovat,ale asi se na to vykaslu.Jedine ze by ste nekdo meli tu elektroniku.treba bych ji vymenil za mechaniku z toho druheho.ta je ok,skousel jsem ji v jinem.Nebo jine dily z nej,display,nebo celni panel,nebo klidne cele.Proste mi nabidnete tu zakladni desku a nejak se domluvime,verim ze je mnoho lidi,kterym se to doma povaluje.
Ta pamat bola mozno tiez odpalena, ked bol aj procesor.
-
Návštěvník