Chcel by som vas poprosit o pomoc s problemom pri oprave svetla. Povodne svetlo nemalo tepelnu ochranu, takze riadiaca elektronika je znicena. Ledky su v poriadku, takze by som to rad opravil, ale narazil som na problem s napajanim (udaje na povodnom regulatore su necitatelne).
Najskor popisem stav
LED: 6x XM-L T6 Cool White
Battery pack bude uplne novy takze ako si urobim tak mam
Vykon: Chcel by som 3 mody priblizne okolo 400, 800 a 3000lm (pouzivam o 40% menej voci udajom vyrobcu, koli stratam na optike).
Zvazoval som dvojice alebo trojice, takze pre kazdy vykon popisem obe moznosti (V/A vzdy pre single led)
LOW: 2xLED@2.9V&0.7A (~400lm) alebo 3xLED@2.8V&0.4A (~330lm)
MED: 4xLED@2.9V&0.7A (~800lm) alebo 3xLED@2.9V&0.7A (~600lm)
HIG: 6xLED@3.19v@2A (2966lm)
Otvoreny bod je ci davat diody paralelne, alebo seriovo. Kazdopadne potrebujem minimalne 2 samostatne okruhy aby porucha jedneho prvku nevytvorila tmu
Hladal som aky pouzit driver a nasiel som tieto moznosti:
1. AMC7135 - pouziva ho skoro kazdy, ale ak som dobre pocital budem ich potrebovat 36 co znamena 7W na topeni
2. MAX5035 - Fungoval by iba s 8 packom a je to regulator napatia (co neviem ci sa da na LED pouzit)
3. TPS2012A - Je to nejaky limiter, ale vobec netusim ake su na nom straty
4. TPS54218 - Tuto zase neviem co to presne je?!
5. LT3956, LT3477 - Toto som nepochopil, pisu ze 3A ale v ref zapojeni je max 300mA a pre vacsie napatie je pouzite silnejsie externe napajanie, ktore nemam, tak neviem ci by to slo pouzit
6. Rodina LM27403, TPS53318, TPS53319, TPS40303, LM10500 vypada asi najlepsie (velmi efektivne), ale tiez su to ina napatove regulatory - Da sa to pouzit?
Je tu niekto kto by mi vedel pomoct. Ma niekto skusenost s nejakym zo zmienovanych obvodov? Pripadne by vedel tie obvody domysliet a aj fyzicky vytvorit?
Moje znalosti a schopnosti su pomerne obmedzene. Cakal som ze najdem nieco podobne ako stabilizator napatia kde odporom na dvoch nohach nastavim napatie a je to. V pripade tychto integrovanych obvodov je bohuzial viac suciastok mimo ako vovnutri
Dakujem za pomoc