Sencor
Moderátor: Moderátoři
Sencor
To si snad niekto "dela kozy".nie?
1. umí udělat zařízení, které má proti konkurenci (ve stejné cenové hladině) něco navíc- otázka potom je, zda to něco navíc někdy využijeme
2. zpracování elektroniky (osazení součástek na DPS, technologická kázeň při pájení) bývá docela pěkné, nenatreil jsem zatím na takové ty hrůzy z jiných čínských značek, co vypadají jak kdyby je pájeli rákosovou páječkou číňani někde u rýžového pole.
Výše uvedený článek je samozřejmě snůška blábolů, které ale uslyšíte u každé značky, která si stačila zařídit marketingové a reklamní oddělení.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Nejlepsi zabavu z toho mela akorat kocka, ktera se ho naucila spoustet tlapkou.
Sencor LCD TV dela co delat ma, ten jeden zeleny vadny pixel trosku stve, ale co chtit vic za ty penize. Nak
1. po dvou měsících přestal načítat disky. Oprava ve Fastu
2. po pěti měsících opět nečetl disky- výměna za nový kus
3. nefunkční displej- propájení studeňáků (už jsem neměl sílu to zas vézt na záruku)
4. chvíli po záruce opět přestal číst disky- už jsem to neřešil, stejně se na skoro nic nedívám, raději čtu
5. pískání ve zdroji, displej najednou místo modré oranžový- výměna tří elytů ve zdroji (a to pěkně prosím v noci po návratu z hospody- nemohl jsem si nechat ujít Simpsonovi
6. Nešel přepnout ze Stand-by- výměna dalšího elytu.
A pořád slouží
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Přílohy
-
Sencor.jpg- (20.53 KiB) Staženo 187 x