OVP TV, poškriabaná obrazovka
Moderátor: Moderátoři
OVP TV, poškriabaná obrazovka
Po úspešnej oprave spínaného zdroja a VN transformátora na tv prijímači OVP sa udialo to čo som nečakal ani vo sne.
Pri prenose autom k sebe do dielne som TV položil do úložného priestoru v aute na hrubú deku a telku som zvalil na obrazovku aby sa nebodaj nepoškriabala.
Ale veru že sa poškriabala - v deke bola zapatrošená kovová špona a to priamo v strede deky. Doškrabalo to stred obrazovky a pri pozeraní to pôsobí rušivo.
Má z Vás niekto už podobnú nepeknú skúsenosť a ako by som to mohol odstrániť ??? tzv. nejakú fintu.
P.S. Z LCD som už škrabance odstraňoval zubnou pastou ale toto je sklo a tuto pasta nepomáha toto bude chcieť asi normálne brúsiť alebo ja fakt neviem.
Ďakujem za každý nápad.
Jedině snad nějaké to vyplňovací lepidlo na čelní skla? Nevím, jen jsem o něčem takovém slyšel.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Páni roky opravujem TV ale aby som robil aj brusiča skla o tom sa mi ani len nesnívalo - už som prevíjal nerozoberateľné impulzné trafko to som si povedal že to je MAX čo urobím pre klasickú TV ale toto.
BRÚSIŤ OBRAZOVKU
V každom prípade dám vedieť ako dopadnem osobne som sám na to zvedavý
Jirka
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Při tom broušení vzniká dosti vysoká teplota, takže se musí brousit s přestávkami. Nejlíp je si to vyzkoušet na nějaké vyřazené obrazovce.
Celeron píše:Ale stále to místo je z boku viditelně takový "jiný" než originál plocha.
Ja som takto lestil hlboke skrabance na dvoch LCD, samozrejme, ze brusene a lestene miesto do takej hlbky ostalo leskle, takze to nakoniec u oboch skoncilo prelestenim celeho displaya a oba boli krasne moderne leskle