Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Tak nwm , třeba přejmeme něco ze Slovenska . Většina nepřízpusobivých by měla vyřešeno ubytování , se kterým je dle včerejších TN problém . Bylo by to vzrůstající odvětví . http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... roznu.html
Tak mi napadlo, jestli nechtěli předvést jakou mají pravomoc. Bylo jim určitě jasné, že se to medializuje, proběhne to internetem, tiskem, televizi, rozhlasem a chteli tím postrašit další nenechavé packy, aby počítaly s tím, co se jim i může přihodit, budou li krást.... Bylo by potřeba, aby bylo pár takových případů hlášeno z ČR, nenechavé pracky si stojí v kramflecích, že se jim nemůže nic moc přihodit...
Klasika, zasa nepovedali všetky informácie. Dôchodca už bol v podmienke za predchádzajúcu krádež. Nepovedali kedy, ani čoho. Lebo je dosť rozdiel, či sa predtým pokúsil ukradnúť auto, alebo mu našli schovanú bonboniéru. Novinára (bohužiaľ) pravda nezaujíma a aby to znelo bombasticky, kľudne z človeka urobí recidivistu. Ostatní to samozrejme okopírujú. Také sú dnešné médiá...
Jenomže já tím myslel něco jiného . Pokud by tady chytli někoho , že opět krade , i jen trochu , nad čím tyady všechny policajti zavřou oči , tak tam se musí strachovat . a mi je jedno , zda mu dávám příspěvek na svobodě , kde může ublížit mé rodině , nebo raději v lochu , kde máme od něj klid !
Pokym je to len priestupok, tak su chraneni aj u nas (ak nie su v podmienke). Za priestupok dostane pokutu, ale kedze je v hmotnej nudzi, pokuta je nevymozitelna.