Sháním schema k MPA 900

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

Sháním schema k MPA 900

#1 Příspěvek od mi-ro »

Sháním schema k tomu k tomu 100V koncáku. Je pravděpodobné, že ve světě bude tento zes pod jiným označením. Konec chodí ale při zapnutí po delší ostávce padá do PROTEC, po druhém-třetím zapnutí už funguje. dík
..to bude jen ňákej odpůrek
ok1hga

#2 Příspěvek od ok1hga »

sehnat k tomuhle schéma bude asi nadlidský úkol, ale snad ho někdo pozná podle obrázků . . .
můžeš také kontaktovat prodejce, ikdyž dávat pouze informace, nebude v jeho zájmu . . .
http://www.rh-sound.cz/kontakt.php
Přílohy
RHSOUND_MPA900QUF-1.jpg
(144.95 KiB) Staženo 2 x
RHSOUND_MPA900QF-1.jpg
(119.25 KiB) Staženo 5 x
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

Nj to je ono, ale když to studuju tak koncák je natolik jednoduchý, že nepotřebuje schéma ale ty omáčky okolo, ochrany, softstart. Ale ty se dají po chvíli koukání na desku odhalit. Takže už jen co kdyby, hodilo by se třeba napříště. I tak dík.
..to bude jen ňákej odpůrek
ok1hga

#4 Příspěvek od ok1hga »

stálo by za to, když už jsi uvnitř, udělat pár detailních fotek desek a propojů . . .

třeba se to bude napříště někomu hodit.
. . . za ostatní předem děkuji.
ZVUK2000

#5 Příspěvek od ZVUK2000 »

[quote="ok1hga"]stálo by za to, když už jsi uvnitř, udělat pár detailních fotek desek a propojů . . .

To foto je dobré tady hodit. Třeba ten konec je použitý i v jiném zesu. A schéma se pak najde.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“