Popisy na rozvodnú skriňu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
matko23

Popisy na rozvodnú skriňu

#1 Příspěvek od matko23 »

Zdravím,
vie mi niekto poradiť, ako v domácich podmienkach vyrobiť elegantné popisy na vypínače umiestnené na ovládacej rozvodnici, prípadne na ističe do rozvádzača ?
Ďakujem.
Achab

#2 Příspěvek od Achab »

Pro dodatečné popisy se často používají "DYMO kleště" (štítkovač) viz například zde.
Nebo je možné popisy vytisknout z počítače, vystřihnout a přelepit průhlednou lepící páskou. Pro Dymo kleště se vyrábí několik barev samolepících plastových pásků a popis je na rozdíl od papíru mnohem trvanlivější.
Naposledy upravil(a) Achab dne 15 čer 2014, 18:09, celkem upraveno 1 x.
kevin_mitnick

#3 Příspěvek od kevin_mitnick »

matko23 píše:Zdravím,
vie mi niekto poradiť, ako v domácich podmienkach vyrobiť elegantné popisy na vypínače umiestnené na ovládacej rozvodnici, prípadne na ističe do rozvádzača ?
Ďakujem.

Laserova, nebo inkoustova tiskarna, laminator, oboustranna lepici paska...
jirkati

#4 Příspěvek od jirkati »

Už jsem to tady někde psal - vytisknout na tiskárně a nechat v některé copy firmě zalaminovat s lepící zadní stranou. Nastříhat a nalepit. Vypadá to docela dobře a laminovaná čelní vrstva se docela dobře udržuje. Cena za panel velikosti A5 byla 40 Kč. Výhodou proti oboustranné lepící pásce je menší výška nad podložkou.
A pro pobavení - první panel jsem nalepil křivě a už jsem ho nedokázal bez destrukce odlepit.
Artaban001

#5 Příspěvek od Artaban001 »

Občas mají v jednom nejmenovaném obchodě popisovací kleště na bázi termotisku. Podle mě to je hezčí, než ty popisky Dymo vytlačený do plastu
helios

#6 Příspěvek od helios »

To je tiež Dymo, ale s prívlastkom Letratag. Jednu takú štítkovačku používam občasne už desiaty rok a som s ňou spokojný. DYMO Letratag.
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“