Tablet na TV

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Fastr

Tablet na TV

#1 Příspěvek od Fastr »

Zdravím. Mám takový problém. Dítě rozbilo dotykovku na levném tabletu a nová je nesehnatelná a kdyby náhodou jo, tak bude za cenu tabletu. Tak jsem si řekl, že ho napojím přes HDMI na mou plazmu a udělám takovou jako smartTV. Na ovládání jsem použil bezdrátovou myš. Problém je ale v tom, že po odpojení dotykovky začal tablet zmateně a nekontrolovatelně přepínat plochy a zapínat různé funkce a aplikace, jakoby někdo pořád po dotykovce hýbal a mačkal prsty. Neví někdo jak vyřešit tento efekt absence digitizéru? Původní dotykovka je bohužel prasklá zrovna v místě napojení, takže nepomůže ani ji nechat zapojenou. Před nehodou to s TV fungovalo dobře.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

Taky jsem z jednoho tabletu mechanicky odstranil prasklou dotykovku včetně elektroniky, připojil myš přes OTG kabel do USB a žádný problém.

Pokud to blbne, je to divný...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
stanimir

#3 Příspěvek od stanimir »

Tak přesně stejnou závadu mám na tabletu GoCleaver. Byla prasklá dotykovka tak jsem sehnal jinou a po připojení dělá stejné problémy.
Jeejda_teda_puvodne

#4 Příspěvek od Jeejda_teda_puvodne »

Naposledy upravil(a) Jeejda_teda_puvodne dne 25 říj 2016, 13:24, celkem upraveno 1 x.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od markoni »

Fastr píše:Tak jsem si řekl, že ho napojím přes HDMI na mou plazmu a udělám takovou jako smartTV. Na ovládání jsem použil bezdrátovou myš.

Toto mně zajímá jak se dá připojit tablet který jak předpokládám má jen konektor na připojení USB nepočítám konektor na nabíjení a připojení sluchátek? díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Nijako.
Fastr

#7 Příspěvek od Fastr »

Tak tablet má mikro USB, HDMI, sluchátka a konektor pro nabíječku. Buď použít Bt miš, pokud tablet má Bt. Nebo koupit kabek a do něj dát čip od myši a na lcd naskočí šipka jako na PC. Např. tento: http://interlink.tsbohemia.cz/delock-ad ... 42811.html
Odpovědět

Zpět na „Poradna“