Přenos dat z mikroprocesu
Moderátor: Moderátoři
Přenos dat z mikroprocesu
obracím se k vám na toto forum s prosbou o pomoc.
Při práci studuju a někdy se člověk dozví věci na poslední chvíli a pak musí jednat na poslední chvíli a ne vždy to dopadne dobře. A tohle je jeden z těch případů, vybral jsem si práci (která mí připadala jako vhodná, ale na druhý pohled nevím kudy kam) pojednávající o přenosu dat mezi zařízením s mikroprocesorem (není podstatné jakého) a PC. A následně by mělo být i navrhnout zapojení. Tak mě napadlo navrhnout ho v EAGLE a následně pomocí něčeho jako je EagleUp dostat do prostoru. Jen se mi nepodařilo EagleUp rozchodit, tak jestli neznáte nějakou víc přátelskou aplikaci.
Proto hledám někoho kdo by měl znalosti problematiky, byl by ochoten se o ně podělit a věnovat mi několik "konzultací" po mailu nebo jinak. Finanční odměna možná.
Děkuji mockrát a doufám, že jsem trefil správnou sekci.
Honza
edit: Změna názvu vlákna
Myslím, že v diplomové práci se nepředpokládá, že se vynalezne něco nového. (to se snad očekává až od docentů). Stačí najít něco stávajícího a popsat jak to funguje (?)
Já bych se odpíchnul od arduina, tam je spousta hotových knihoven pro komunikaci po uartu. Jako UI bych dopručil processing.
Co se týče návrhu DPS, tak bych se zadavatelem promluvil, zda je to vůbec potřeba...