Stalo se, že pravděpodobně budu mít k dispozici garáž a tak jsem přemýšlel, že bych vypadl ze stísněných prostor panelového bytu a udělal si elektrodílnu v garáži. Jedná se o opravy menší elektroniky, nf zesilovačů a různého bastlení, menší práce se dřevem a kovem (vrtání, broušení, řezání) a občasné svařování.
Co se týče auta, tak to nemám a opravdu neplánuji, takže využítí opravdu jen na dílnu.
Chci se zeptat, kdo máte v takovýchto prostorách dílnu a pracovnu, tak jestli není problém s teplotou, vlhkostí a celkově, jak máte tuto pracovnu zařízenou.
Jde mi o to, že budu mít na stole různá zařízení např.
Veškeré bastlířské práce se provádí od podzimu do jara, kdy je nejvíce času, ale zase největí zima. Nějakým způsobem topit stále nechci.
Přemýšlím i o ventilaci, kdy bych zkusil zbastlit malou rekuperační jednotku. Na 18m2 to nemusí být nic velkého a tím bych zajistil aspoň výměnu vzduchu s tím, že bych si zbytečně nepoustěl moc velkou zimu dovnitř a vevnitř přitápěl menšími kamny na propanbutan, nebo elektrickým topením.
Kdyžtak se můžete pochlubit i fotkami vaší elektrodílny, ať mám nějakou inspiraci
Ještě co se týče osvětlení, tak mám nějaké 10W LED reflektory, tak je asi umístím na stěny a ještě pak přidělám jeden přímo nad pracovní místo. Všechno studená bílá 4500K