NB Dell N5110- nejde internet- VYŘEŠENO
Moderátor: Moderátoři
NB Dell N5110- nejde internet- VYŘEŠENO
Byl tam mimo jiné nainstalován program Hamachi, když jsem dal příkaz ipconfig/all, tak se mi tento program motal i do DNS. Po odebrání už tam není, ale net nejede stejně.
Nejsem v těchto věcech moc kovaný. Sice to asi bude na přeinstalaci, ale potřebuji jim to rozchodit alespoň dočasně.
Konfigurace:
Win 7, Home Premium, SP1, 64bit
Intel Core i5, 4GB RAM
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- serviceman
14...50 91 cf 46 41 8c ......Intel Centrino Wireless-N 1030
13...78 45 c4 a6 29 28 ......Realtek PCIe FE Family Controler
12...58 91 cf 46 41 90 ......Bluetooth Device (Personal Area Network)
1....................................Software Loopback Interface 1
Sakra, já se budu muset tady těm věcem začít věnovat víc, dost v tom plavu
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
http://support.microsoft.com/kb/299357/cs
Předtím ještě zkus "ipconfig /flushdns".
tracert www.seznam.cz
a potom
tracert 8.8.8.8
Vypíše to trasu a v obou případech? Zkoušel jsi instalovat jiný prohlížeč, případně stávající prohlížeč nastavit do výchozího nastavení?
Je tam Chrome a IE, zkoušel jsem obojí, v obou případech stejná chyba.
Zkusím pro jistotu nainstalovat třeba Operu.
Vymazal jsem Cache u obojího.
Zkusil jsem nainstalovat i Operu, tam to končí hláškou: "Tato webová stránka není k dispozici."
- serviceman
Michal22 píše:Zkusil jsem stáhnout obojí, ani u jednoho mě to nejde spustit- hlásí to že verze není kompatibilní s verzí OS. A to minimálně u toho Combofixu píší že je i pro Win7 64 bit
Tak to je tam tutově aktivní nějaký virus. Jestli máš možnost tak vyndat disk a otestovat v jiném počítači. Jestli ne tak se dle mého názoru vyplatí neztrácet čas a celé to přeinstalovat.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele: