Problem s pripojenim WiFi na W8
Moderátor: Moderátoři
Problem s pripojenim WiFi na W8
kamarat mi doniesol ntb s tym, ze sa mu neda napojit na wifi. Skusal som uz vsetko co ma napadlo, bez uspechu. Nestretli ste sa s rovnakym problemom? driver je ok, ale v ponuke vyhladanych wifi sieti sa neda ani na jednu napojit, nieje tam taka moznost, kliknem na zvolenu siet a nic sa nestane, myslim ze sa mala zobrazit ponuka s tlacidlom pripojit. Obnovenie systemu vzdy skonci s neakou chybou.. dakujem za odpovede.
Pre lepsiu predstavu obr. z netu: http://www.reviversoft.com/blog/wp-content/uploads/2012/10/2012-10-12_11-36-30.jpg
Vyhlada wifi, ked na vybranu kliknem nic sa nestane.
a mimochodom nieje problem byt pripojeny zaroven na WiFi a zaroven cez kabel. Screen z MOJHO notebooku kde vsetko FUNGUJE
Tak este raz: na notebooku kde je problem s pripojenim na wifi nieje kabel zapojeny a po kliknuti na nazov siete sa ma ponuka rozsirit o tlacidla Pripojiť automaticky a Pripojiť a v danom problemovom notebooku sa tato ponuka nevysunie.
A kutilmile - nelituju tě
- ace_ventura
NTB: ASUS K55VD-SX584H
OS: WIN 8 orig., aktualizovany na W 8.1, nieje to nova instalacia winu, doteraz wifi islo. Ano je to divne, este som sa s tym nestretol preto som napisal sem ci ste rovnaky problem uz neriesili.
AV tam je eset smart security, vypol som ho, /aj AV aj firewall/ ale nepomohlo. A v spravcovi samozrejme zakazany wifi adapter nieje ked siete vyhlada. Skusal som safe mode with networking - to iste.
- ace_ventura