MP3 Sandisk Clip zip a Rockbox - vážná chyba
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
MP3 Sandisk Clip zip a Rockbox - vážná chyba
Když chci nahrát do MP3 jiný album na poslouchání, dávám v menu "formátování". Tak jsem tuhle volbu vybral i v Rockboxu. No a v tom okamžiku se to všechno dojebalo. Soubory FW Rockbox jsou ve správci souborů viditelný, tudíž šly při formátu pa páá. No od té doby jediný, co umí tento přehrávač, že zobrazí hlášku, že chybí firmware.. No vzhledem k tomu, že předmětem mýho problému není to, jak ten MP3 znova rozchodit, protože se mi to čirou náhodou podařilo, že jsem obnovil původní zavaděč, takže jsem přehrávač zachránil před roztříštěním o zeď... Takže MP3 funguje. No mě zajímá spíš to, zda ten Rockbox má fakt tak vážnou slabinu, že se při naformátování paměti z menu sám zlikviduje, nebo jsem vážně pochybil při instalaci? (obnovu jsem provedl zkopírováním zdrojovýho souboru do rootu paměti přehrávače, který jsem zjískal už ani nevím kde)
Chybu bych viděl mezi židlí a klábosnicí - a zaviněnou dost možná i tím, že ani na originálních stránkách distribuujících RockBox o týhle jeho vlastnosti není moc zmínek...
A kutilmile - nelituju tě