Předloha pro osvit DPS
Moderátor: Moderátoři
Předloha pro osvit DPS
Fólie do laserové tiskárny jsem zavrhl protože je v místním papírnictví koupím jen za 20 Kč a potřebuju na sebe minimálně dvě aby to stálo za to. Když nebude zbytí tak to asi zkusím, ale co navrhujete jako alternativu k vyzkoušení?
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
niko231 píše:A jaké ředidlo používáte. Já používám toluen a předloha je pak po cca 10 min jeden kontrastní rozteklý monolit, ale hodně záleží na toneru tiskárny. Z některé se krásně rozplyne a někde ani po dlouhé době žádná změna.
Klasická C6000, aceton prý funguje taky, ale nezkoušel jsem ho.
forbidden píše:Je to jen o technice. Spodní ustřihnu s trochu větším okrajem a přilepím ji na prosvětlovák. Vrchní ustřihnu s menším okrajem, napasuju na spodní a zafixuju nahoře a dole lepící páskou. Bezkonkurenčně nejlepší je na to Scotch Magic Tape. Pak obě odlepím od prosvětlováku a zastřihnu okraje ať nejsou příliš velký. Krycí sklo to pak přitlačí na DPS, takže nevadí ani lehký prohnutí.
Díky za návod, zkusím ... jenom škoda, zrovna ta Scotch Magic Tape mi před nedávnem došla. Pokud to ale nepůjde tak dojdu koupit cartridge do inkoustovky a zkusím fólie pro inkoustovky, podle fotek mají kontrast daleko lepší.
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus