Pc hp blue screen
Moderátor: Moderátoři
Pc hp blue screen
- Přílohy
-
Bez názvu.jpg- (241.41 KiB) Staženo 208 x
Aký notebook ved to je normálne pc.Neviem ako by ten quad mohol byť v notebooku ked žere 150w.A pýtal som sa či mam vybrať grafiku a dať to na integrovanú alebo nejakú kúpiť,ako by som toto mohol spraviť v notebooku.EKKAR píše:Důležitější je nechtít Měsíc = necpat do mašiny něco, na co evidentně svým výkonem nestačí. Už jen cpát do NTB hru razantně zatěžující grafárnu je fakt výbornej počin...
Ale moje osobní zkušenost s desktopem HP je taky nanicovatá - dostala se do rodiny "work-station" HP "small cosi", chodilo to na XP Pro asi rok, pak se rozesrala sběrnice RAM a už nepomohl ani reinstal, BIOS se nedal flashnout, nic. Navíc kvůli nízký skříni bylo nutný používat všecky karty s poloviční vejškou nebo "L-redukci" do slotů - takže karta se dala vodorovně a zabrala fůru volnýho prostoru. Leží to na skříni, jediný co je z toho funkční je ten jejich atypickej zdroj...
A kutilmile - nelituju tě
- Přílohy
-
Conclusion_32.jpg- (99.8 KiB) Staženo 117 x
Dominic píše:Neviem či to robila grafika ale asi áno keď má takú vysokú teplotu,je pasívne chladena aj to len takým aby sa nepovedalo...
Zkus na ni přidělat nějakej větráček, ty pasivní karty jsou jen jeden veeelikej o*eb, sice se tím komp ztiší, ale za cenu razantního snížení výkonu, měl jsem takovou grafárnu taky - a sekalo se mi to na ní (tenkrát ještě Athlon 64+ jednojádro, systém Win XP-Pro 32bit) už při blbým 720pi videu, po nainstalování Everestu zjištěná podobně vysoká teplota GPU těsně před záhryzem jako u tebe.
Následovalo vyndání grafárny z kejsky, oměření žeber na ní nalepenýho veeeelikýho "žebráka" a koupě větráku s průměrem největším co se ještě vešel - po jeho přitáhnutí k chladiči do konfigurace podobný větráku na procesoru šla na nově nastartovaným kompu teplota GPU pod 50°C a nevylezla nad 55-58°C ani při HD - což předtím bez fukaru nebyla schopná absolutně zvládat. Větrák jsem koupil 3-drátovej, použitý mámoprkno bylo schopný už v roce 2007 regulovat "Sys-fan" podle k němu přiřazený teploty. Na kompu je od tý doby krásně slyšet vytížení CPU/GPU - jak přijde výkonová špice, fukary začnou víc hučet, ale kompík jede dál...
A kutilmile - nelituju tě