Protože jsem potřeboval nastavit nějaké drobnosti na LPG, připojil jsem diagnostiku (CYY). Ačkoliv předtím fungovala, stalo se cosi hodně podivného (i když viz můj podpis). Vymazali se korekce času-to by nebyl problém. Ale svéhlavě ukazuje otáčky x 10. V druhé autě chodí normálně. Když byla přehozena ř.j. z auta, které funguje, ukazuje také ten samý nesmysl. Takže logicky to je autem, spíš kabeláží. Vše projito, vodiče, spoje. Otáčky to bere ze vstřiků. Na plyn to jede, ale je to zpitomělé tím desetinádobkém otáček. Jo, a ostatní hodnoty: napětí, časy ap ukazuje normálně. Chápete to někdo?
Špatný signál pro vstřik, zákmity? Proč 10x?
Tohle bych řešil se servisákem/montérem LPG, koukal jsem (u tebe doma v garáži), že máš sadu od výrobce Tartarini, mám známýho, co by na tohohle výrobce přísahal jako na bibli - a jezdí do servisu v Boskovicích.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Vyřešeno. Shodou okolností či vyšších mocností došlo k vymazání pamětí, to nic. Ale proč při připojení diagnostiky taky přestal fungovat vstup otáček, připojený na DME (která samozřejmě normálně funguje), to už je podivné. Přepojen na indukční cívku a OK. Podivné věci se dějí.