Potenciometry Vermona- dají se sehnat, nahradit?
Moderátor: Moderátoři
Potenciometry Vermona- dají se sehnat, nahradit?
U obou byl stejný problém- chrastící potenciometry hlasitosti. Rozdělal jsem je, vyčistil, promazal, zatím je vše OK. Ale u Regenta už bylo vidět mírné vydření dráhy. Proto se ptám, zda by se nedaly někde sehnat tyto potenciometry nové, případně náhrady. V R221 je jeden 100kΩ/log, v Regent 150 dva 10kΩ/log.
Neměl jsem foťák, jak jen ilustračně bídné mobilovky.
- Přílohy
-
pot3.jpg- (33.32 KiB) Staženo 88 x
-
pot2.jpg- (36.42 KiB) Staženo 75 x
-
pot1.jpg- (40.64 KiB) Staženo 88 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Dej fotku vnitřku jak jsou osazený. Ale po revoluci se daly sehnat v Conradu rozměrový ekvivalenty, jen neměly kolem sebe upevňovací plechový U.
Jirka
Plasty na hřídelkách drží zatím výborně, nepotkal jsem ulomený držák jezdce (kdysi jsem řešil nějaký RFT stroj, tam jsem viděl plast sežraný, rozpadený), takhle je to OK. Ale kolega by do těchto mašin klidne i investoval, jen aby měl spolehlivé kusy. U toho Regentu už byly vidět vybroušené stopy.
Konstrukcí je to hodně podobné TP280, ale rozměrově jinde.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...