Dohled GB 050- ztráta komunikace

Manuály, rady a návody z oboru zabezpečovací techniky a elektrické zabezpečovací signalizace (EZS)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Freedy

Dohled GB 050- ztráta komunikace

#1 Příspěvek od Freedy »

Zdravim

nemá někdo zkušenost s tímto zařízením? mám jeden doma, po prvním připojení (co jsem to přinesl domu již použité) se zařízení snažilo spojit s m. telefonem a vyžadovalo zadání pin na telefonu. Po zadání pinu a přihlášení k síti, bylo požadováno vypnutí telefonu a po zapnutí se vše tvářilo v pořádku. Dle návodu jsem odeslal sms na číslo v mobilu pro sladění pinu,které se mělo přenést do brány. Od této chvíle brána přestala komunikovat s mob. telefonem a dioda na bráně rychle bliká a což značí ztrátu komunikace s mob. tel. , zkoušel jsem bránu restartovat dle návodu i nastavit ji do základu jako z výroby a nic. Proměřil jsem propojení brány s m. tel. a kabely jsou v pořádku. Telefon jsem také zkusil nastavit do základu a stále nic. Může mi někdo poradit co dělám špatně? díky.
Cowley

#2 Příspěvek od Cowley »

Stačilo, aby se v "baťůžku" vybily baterky a šlo to kukat...
Pak následovaly nekontrolované restarty telefonu.

Kdeže tyhle pionýrské instalace jsou ? :D

To už GB060 byla jiná kategorie...
Freedy

#3 Příspěvek od Freedy »

Zkoušel jsem to resetovat i nastavit do základního stavu, ale pořád stejný, spíš mi připadá jestli nemám špatně nastavený telefon, jestli posílá data do jednotky ( pokud je to u něj vůbec možný nastavit). Chtěl jsem ho použít ke skleníku , tak zatím leží na stole. :D
Odpovědět

Zpět na „Zabezpečovací technika“