Problém s pračkou LG F1480QDS

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Rosta

Problém s pračkou LG F1480QDS

#1 Příspěvek od Rosta »

Dobrý den,z ničeho nic nám začala pračka LG F1480QDS při praní šíleně vrčet když pere ale v nepravydelných intervalech...Když se ale točí buben a připouští voda tak to nedělá nic,taktéž při programu čistění to nevrčí,pouze u praní.Nějaká rada co to je?

Děkuji
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

Nema ta pracka obehove cerpadylko na kropeni pradla? To bezi jenom pocas prani
Rosta

#3 Příspěvek od Rosta »

Má....Ono někdy to vrčí při praní někdy ne...ale pokud je to ono a víte jak ho vyřadit tak bych byl moc vděčný....
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

muzou v nem byt nachytane necistoty nebo uz ma vyjeta loziska... jak jej vyradit- je potreba jej najit a odpojit.
tatramacek

#5 Příspěvek od tatramacek »

https://www.youtube.com/watch?v=sZaz3Du3dHI - je ten zvuk stejný ?
čerpadlo bych vyměnil... Na electrolux co mám doma mne motorek stál 600kč i s poštovným a balným a pračka je krásně tichá :wink:
Audaces fortuna iuvat
Rosta

#6 Příspěvek od Rosta »

No nedá se to říct přesně ale je to u nás víc ostřejší zvuk...a dělá to vždy když se zastaví a pak rostočí buben...Byla doba že se měsíc pralo a nedělalo to nic..Ted jak se pralo prádlo hlaně monterky našeho syna kterej má monterky věčně 🤐 od ruzných sanitárních silikonu tak to začalo zase vrčet...Nevím už co to je ale ostřikovací čerpadlo gumu ostřikuje,nevím je možné že je v něm bordel,proto bych rád věděl kde jej odpojit od sítě,pokud tedy vypojení nevyřadí hlavní čerpadlo..Co je zajímavé ..když zapnem program čistěni pračky tak vrčení není žádné..žeby v tomto režimu nebylo použito sprchování gumy?Pčijde mi to logické protože v pračce je voda do pul bubnu....takže asi jedině vypnout tu sprchu...Kdysi mi jeden techhnik říkal že po dvou letech má tento problém každej s touto pračkou a prej se to řeší odstavením toho sprchovacího čerpadla...Bohužel už mi neřekl jak.
tatramacek

#7 Příspěvek od tatramacek »

To cerpadlo bych nevyrazoval. Ale jak myslis ;-)
Ja bych koupil nové ;-) a původní vyměnil
Audaces fortuna iuvat
Rosta

#8 Příspěvek od Rosta »

Mám koupit a měnit něco o čem nevím jestli je vadné? :lol: :lol: :lol: :lol:
dadofry

#9 Příspěvek od dadofry »

Normální reakce je čerpadlo odpojit zjistit zda bylo příčinou onoho zvuku a dále se rozhodovat ze zjištěných dějů a ne se hloupě ptát lidí, kteří ochotně odpovídají na lajcky položený dotaz zda se má vyhodit díl o němž nemáš ponětí zda je vadný.
Rosta

#10 Příspěvek od Rosta »

dadofry píše:Normální reakce je čerpadlo odpojit zjistit zda bylo příčinou onoho zvuku a dále se rozhodovat ze zjištěných dějů a ne se hloupě ptát lidí, kteří ochotně odpovídají na lajcky položený dotaz zda se má vyhodit díl o němž nemáš ponětí zda je vadný.

Fakt jo? :lol:
workhard
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od workhard »

Tak to vyhoď celé a kup si novou pračku.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Rosta

#12 Příspěvek od Rosta »

workhard píše:Tak to vyhoď celé a kup si novou pračku.

Ty máš dost....
tiktak1953

#13 Příspěvek od tiktak1953 »

Cele som toto necital co mas s tou prackov, akurat ze ti v nej roibi nieco randal.Tu ti vzdy nepomozu ako mne s tou prackou Indesit a napisu ti aj blobost ako mne, ze to cierne na plosaku je od uhlikov.Na pracke som vsetko opr.pre opr.by to boli malickosti,mna to trochu potrapilo.Opr.pracku a TV ci neaky spinany zdroj je sto a jeden.Ak nevies najst zavadu vylcovacov metodov,zavolaj opr.aby ti nasiel chybu a odstranis si to sam ak to dokazes.
Rosta

#14 Příspěvek od Rosta »

Jako zjistit kde je to čerpadlo nebude problém ale musel bych se do pračky dostat....prej se musí sundat přední panel.Bohužel nevidím ani jeden šroubek a rvát ty plasty nebudu.. :cry: Hledal jsem návody,videa ale nikde nic.
Hydrawerk

#15 Příspěvek od Hydrawerk »

Nejsou šrouby zezadu?
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“