Survival

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Yarda1

#2 Příspěvek od Yarda1 »

Tenhle dotaz mi připomíná vtip(?):
Na školení OPZHN se školitel zeptal jednoho posluchače, co bude dělat, když uvidí padat atomovou bombu.
Posluchač odpověděl:
"Postavím se na nějaké vyvýšené místo a budu se pozorně dívat, protože něco takového už v životě neuvidím."
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lukas-Peca »

U noťasu jsem měl polovodičový sluchátkový zesilovač. Tak jsem si tam dal elektronkový, ten by tu radiaci měl vydržet.
Nakadah

#4 Příspěvek od Nakadah »

Myslím že smysluplně se na to připravit ani nejde. Pokud nejsi schopen vybudovat něco, kde se schováš na XY měsíců pod zem. Něco jiného je nějaký kolaps civilizace, totální blackout a podobně. Tam snad jo, ale osobně nevím jak - pročti si raději web rozpad.cz

Hordy lidí to pak stejně budou řešit tak nějak operativně - a v tom případě civilizačního průseru platí motto druhu 8742 - "The weak will perish" (Slabí zhynou).
Achab

#5 Příspěvek od Achab »

V takové situaci by "zařízení" asi bylo nanic protože by nejspíš nefungovalo nic od elektriky až po sdělovací techniku. A každý by měl vážnější starosti než oprašovat svoje bastly.
Wolfik

#6 Příspěvek od Wolfik »

Já hodlám založit motorizovaný gank nájezdníků, kteří budou terorizovat přeživší obyvatelstvo evropy a přežívat v ruinách naší civilizace

Obrázek
TAKJAN

#7 Příspěvek od TAKJAN »

Sendyx

#8 Příspěvek od Sendyx »

Hlavně nezapomeň si nakřečkovat dostatečné množství PROM, třeba typu 74188. Doporučuji si na ně zálohovat profil z facebooku a kus wikipedie, bude se to hodit... jo a troje čistý spoďáry do kápézetky, až to přijde, budou se hodit :lol:
Artaban001

#9 Příspěvek od Artaban001 »

Lidi, co blbnete? :-)
konosuke

#10 Příspěvek od konosuke »

Jo, sháním v aukci plně natankovaný raketoplán co Amíci už vyřadili z provozu, na pilotáž Burana si zatím moc netroufám.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
TAKJAN

#11 Příspěvek od TAKJAN »

Jen se smějte
rnbw

#12 Příspěvek od rnbw »

Pilotovat Buran si netrufli ani sovieti :D
konosuke

#13 Příspěvek od konosuke »

No vždyť letěl v plně automatickém režimu, vot těchnika takaja.
To je průser neboť v ČS armádě již zrušili podporučíky a to jsem evidenčně já tak co vlastně jsem ?
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
xsc

#14 Příspěvek od xsc »

konosuke píše:Jo, sháním v aukci plně natankovaný raketoplán co Amíci už vyřadili z provozu, na pilotáž Burana si zatím moc netroufám.
Tak to je aspoň nějaká šance. :) Americké raketoplány jsou v muzeích, na Buran spadla na Bajkonuru střecha.
konosuke

#15 Příspěvek od konosuke »

Jo ale pár jich také spadlo, měli tuším šest ? Discovery, Columbia, Challenger, Edneavor, Atlantis...who next ? nepamatuji se již.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“