Nesedí mi ten znak uprostřed.Ten byl u Favorita až v roce 91 a prodávanej je z roku 89.Taky ty ČB fotky.Mele tam něco o čistopisu TP.Jestlipak to nejni nějakej lump co chce zbohatnout
Jágrův Favorit na prodej
Moderátor: Moderátoři
Jágrův Favorit na prodej
Nesedí mi ten znak uprostřed.Ten byl u Favorita až v roce 91 a prodávanej je z roku 89.Taky ty ČB fotky.Mele tam něco o čistopisu TP.Jestlipak to nejni nějakej lump co chce zbohatnout
- radioelectrum
A kdybych si dělal práci s videem tak bych určitě do něj zakomponoval video vozu a né jen fotky. Nemohu si pomoci, ale dělá to na mne dojem že tam něco neštimuje.
Techničák může bejt pravej, ale u auta bych si prohlídnul pořádně číslo karosérie.
Jeden známý má Toyotu Coronu z r. 1970 a taky prý držel v ruce techničák od stejné Corony, kterou kdysi používal kardinál Tomášek. Takže kdyby přerazil číslo kastle, mohl mít též podobný unikát
- Přílohy
-
kola favorit.jpg- (140.68 KiB) Staženo 155 x
A kutilmile - nelituju tě
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Ovšem jestli uvedené auto skutečně patří k tomu techničáku, to ať posoudí někdo jiný. Z fotek to není zřejmé. Některé detaily (např. přední maska) neodpovídají roku výroby.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
A kutilmile - nelituju tě