Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Nemáte pánové někdo na prodej funkční mgf. za levno? Kámoš mi donesl B100, ale ten je v hrozném stavu, ložiska řvou, posuv tak nějak jde ale v germaniu se vrtat nebudu. Abych mu nabídl alternativu a pak zjistil jestli slyšel o digitální technice :-))). Pokud má na pásku něco opravdu důležitého aby měl možnost převést na digitál. Na půdě mám M 2405S, ale spravovat ho taky nebudu. Mechaniku moc nemusím..
TAKJAN píše:Nemáte pánové někdo na prodej funkční mgf. za levno? Kámoš mi donesl B100
Kdybys třeba jel na setkání do Holic, tak se můžeme nějak dohodnout nebo bych ti pošteloval tu tvou B100. Dělal jsem to už nekolikrát, takže vím o co jde.
A to jako stereo ? Tak potom starý Tesla B65 apod., umí cívky Φ180mm.
Pro mono stačí B5, B54, B58, B588, B70, B90, B700.
B100 stereo měl jedinou rychlost 9.52cm/s a to zvládají všechny jmenované.
http://aukro.cz/kotoucak-tesla-b58-2x-m ... ed-top-box
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)