Vpád chrobákov do domov!

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tiktak1953

Vpád chrobákov do domov!

#1 Příspěvek od tiktak1953 »

Dnes som skoro pol dna (do 18:30)zabijal tieto chrobaky ,co bezne ziju po kôrov dreva.Ludia ich uz maju vnutri,nestcia ich nicit po vonkajsich stenach domov.Nemate taketo skusenosti aj vy?Zistil som ,ze tiahnu z pola ku domom aj na dalsej ulici.Idu priamo ku domom.Teraz je ich vela,byvaju tieto mrchy aj ine roky ale len par!!Neviete nieco kde boli do teraz,ci idu z dalekeho lesa po zemi,lietaju aj,cikusok od domov z pola kde bola teraz repka?Ked to chcete chytit,tak to zacne rychlo utekat,podla toho to spoznate o com pisem.
Přílohy
DSCN7514.jpg
(119.83 KiB) Staženo 206 x
mtajovsky

#2 Příspěvek od mtajovsky »

Mel by ses zbavit té xenofobie a být k nim vstřícný. Jistě prchají před nějakým nebezpečím a tvou povinností, v úctě k evropským hodnotám, je jim pomáhat a poskytnout jim potravu a přístřeší.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

A peniaze vo vyske nasej minimalnej mzdy :D
tiktak1953

#4 Příspěvek od tiktak1953 »

matajovsky,to nie su z tej sirie,avganistanu,taku .... by bral z nich.Kolko ti ich poslem,daj adr na SZ.
tiktak1953

#5 Příspěvek od tiktak1953 »

Dneska mam zase o robotu postarane.Striekam spodok domu BI-58-kov,Nurlede D a pomaha to trochu!Vy tu haved nikto nemate?Pridavam obr .cakatelov na Azil.
Přílohy
DSCN7517.jpg
(178.19 KiB) Staženo 136 x
Artaban001

#6 Příspěvek od Artaban001 »

Tady zas jednu chvíli byli takoví malí broučci "kruhovýho půdorysu" o průměru asi 1mm. Šli za světlem jak divý. Měli černý lesklý krovky. Stačilo tu nechat chvíli svítit světlo večer a strop byl úplně černý, kolik jich tu bylo. Tak jsem je postupně odtud vylákal rozsvícením na chodbě a ve sprcháči a vysál bateriovým vysavačem. Ti ostatní se někde rozptýlili a beztak za chvíli pochcípali..
tiktak1953

#7 Příspěvek od tiktak1953 »

Toto svinstvo lezie po okoli vsade po zemi a tiahnu smerom ku domom ako som napisal a hladaju cestu do vnutra.Cyper je tiez dobry ale kto na to ma.Uz som okolo domu ,na cestu ,od susedov minul 20L postreku.Takze ja to mam uz lepsie ako susedia ,co na to ser...!
Artaban001

#8 Příspěvek od Artaban001 »

Pošli fotku na Entomologický ústav, jako jsem to udělal tenkrát já s těma "megaklíšťatama", ze kterých se nakonec vyklubala mšice "medovnice křivonohá".
Adresa Českého entomologickýho ústavu je zde:
http://www.entu.cas.cz/cs/
Je tam i na ně kontakt. Když jsem jim poslal mail z fotkou, odpověděli mi, co je to za havěť a doporučení, jak se toho zbavit. Samo se to někam stáhlo a od tý doby jsem tu nepotkal ani jedno "megaklíště"
Slovenskou verzi si kdyžtak vygoogluj.
tiktak1953

#9 Příspěvek od tiktak1953 »

poslal som im mail a uvidime.toto moze trvat aj niekolko dni ,pre to ma to tak sere!Dik A001.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“