Hledam sestaveni pokrocileho zvukoveho spinace

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
eboy

Hledam sestaveni pokrocileho zvukoveho spinace

#1 Příspěvek od eboy »

Hledam nekoho pro navrh a sestaveni pokrocileho zvukoveho spinace na bazi Arduino nebo podobneho systemu.
ZVUK2000

#2 Příspěvek od ZVUK2000 »

Zvukový spínač? Něco podobného sem často řešil. Ale vždy to byl čistě jen analog a žádná logika. Co to má umět?
Cowley

#3 Příspěvek od Cowley »

Tajemny, jak hrad v Karpatech :)
Honza_dy

#4 Příspěvek od Honza_dy »

Ta mailová adresa je zajímavá, zkuste si ji zadat do googlu.
Hill
Administrátor

#5 Příspěvek od Hill »

Veřejně zpřístupněná mailová adresa byla celkem jasná, ale
- přes její přepis do správného tvaru (zavináčgmail.com) stejně skončil oznámením, že uživatele nezná, a pak
- buď budeme takové věci řešit na fóru (a na SZ či do mailu přejdeme, až to bude opravdu soukromá záležitost), nebo soukromě, ale pak můžeme fórum vypnout.
Tak jsem mailový kontakt smazal, tak jako tak sem ten uživatel chodí přes btcentralplus, který údajně má být ISP, ale jeho webové stránky jsou nedostupné a před lety jsme likvidovali mraky spamů, které přišly z některé jejich IP.
Honza_dy

#6 Příspěvek od Honza_dy »

Já tu adresu zadal do vyhledávání googlu a objevily se mi odkazy na různá fóra kde tento "uživatel" poptával různé služby. Přišlo mi to divné, jako by pouze sbíral aktivní mailové adresy.
eboy

#7 Příspěvek od eboy »

ZVUK2000 píše:Zvukový spínač? Něco podobného sem často řešil. Ale vždy to byl čistě jen analog a žádná logika. Co to má umět?

Na zaklade zvukovych signalu z PC reproduktoru potrebuji zrychlovat a zpomalovat otacky motoru 24V a ciselne nebo graficky zobrazovat stav. asi tak ve strucnosti. nemusi to byt na Arduino systemu, ale zda se mi na toto vhodny

to Hill - nechodim sem casto, proto jsem tam napsal ten email, omlouvam se za vznikle problemy. Btcentralplus mam kvuli sluzbam nedostupnym v CR - sport, filmy.

to Honza - co je na tom divneho? fora jsou obycejne od toho, aby clovek mohl ziskat nebo naopak nekomu dat radu ci sluzbu, nemyslis? ziskavat takhle aktivni emaily...na hloupejsi zpusob bych teda neprisel 8O
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“