Lednice eurotech

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
michaeljbc@seznam.cz

Lednice eurotech

#1 Příspěvek od michaeljbc@seznam.cz »

Prosím poradte přehodil jsem dveře na lednici a stále mi pípá alarm jako když je otevřená a svetlo ve vnitř stále svítí Děkuji
pepito

#2 Příspěvek od pepito »

Jestli se při tom přehazování, ty dveře trochu nehnuli stranou a teď není čím ten dveřní spínač sepnout.
007
Moderátor

#3 Příspěvek od 007 »

Nevím jak u této lednice,ale u některých se při přehazování dveří museli přendat i šuplíčky,protože výstupek na ovládání koncáku byl pouze na jednom.
007
tibi

#4 Příspěvek od tibi »

stlac ten dverny spinac ci ti to prestane svietit ak hej pozri na dverach ci tam je nieco co by ti zatlacilo ten koncak a mas po problemoch.
sr71

#5 Příspěvek od sr71 »

předpokládám že princip připevnění bude u všech lednic podobný, ale nemám s lednicemi zkušenosti a na tohle jsem zatím nepřišel - Jak sundat ten čelní plastový panel? podle mě to vypadá že je jen nacvaklý, ale při pokusech o sundání tam drží dost pevně.

edit: tak na tohle už jsem přišel - jsou tam zpředu šrouby pod samolepícím štítkem s potiskem

A ještě druhá část dotazu: po cca 18 letech provozu mi začala tato chladnička divně chladit - v chladícím prostoru se začal tvořit led a ve spodních patrech teplota pod 0°C, nahoře teplota v plusu. Pootočil jsem tedy termostatem na nižší stupeň, takže teď je v dolní části cca okolo +2°C, v horní části cca +10°, Může toto způsobovat jen vadný termostat? Dále jsem si všiml že na zadní stěně chladničky (zvenčí) ta "chladící plocha" (nevím teď jak se tomu správně říká) není nijak zvlášť teplá, zatímco oba kompresory mají povrchovou teplotu mezi 50-60°C, je to normální?
Přílohy
eurotech.jpg
(19.39 KiB) Staženo 162 x
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“