Inspire P580

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Valach88

Inspire P580

#1 Příspěvek od Valach88 »

Zdravím.
Vlastním sestavu CREATIVE Inspire P580 a po zadání do hledáčku jsem přišel na vaše stránky.Sestavu jsem pořídil někdy v roce 2004 a perfektně fungovala.Jednoho dne když jsem s ní hrál na narozeninách kamaráda které byli v prosinci 2012 jsem po skončení nechal aparatůru přes noc v autě.Ráno jsem ji vzal a zapojil,chvíli hrála cca 10 minut (byla lehce orošená z výkyvu teplot auto a pokojová teplota a tím se podle všeho něco stalo) ale pak se vypnul subwofer ( jen potichu lehce hraje ale jde to zjistit jen po přiložení ucha jinak není slyšet.Ostatní repro hraje normálně.Reostat na ovládání hlasitosti a basů a výšek též funguje ale subwofer ne.Vizuálně není vidět žádná porucha.
Strčil jsem je do skříně a dnes si na ně vzpoměl.
Bohužel nejsem z oboru spíše jen domácí kutil a repro je již dávno po záruce takže záruka nic ale i přesto bych to rád opravil pokud to tedy jde ale bohužel nikoho takového neznám.
Proto jsem se zaregistroval zda bych zde někoho nenašel popřípadě zda by mě někdo někoho nedoporučil kdo by byl schopný to dát dohromady.
Jsem z Plzeňského kraje ale asi bych si po domluvě mohl udělat třeba výlet když to nebude moc daleko :D
Naposledy upravil(a) Valach88 dne 26 lis 2015, 18:54, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“