Farnell - 4x odečet z účtu?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pdp7

Farnell - 4x odečet z účtu?

#1 Příspěvek od pdp7 »

Včera jsem objednal na farnellu pár švábů za 626 kč a jelikož tam není možnost platby paypalem, tak jsem se dneska kouknul na účet a tam vidím v transakcích karty tu platbu čtyřikrát! Je to normální?? 8O
pdp7

#2 Příspěvek od pdp7 »

Asi dárek k vánocům co? :lol:
lesana87

#3 Příspěvek od lesana87 »

Předpokládám, že když jsi platil včera, tak ta transakce je zatím jen ve stavu blokace, není ještě zaúčtovaná. Tak počkej, až se zaúčtuje, nejspíš se zaúčtuje jen jednou. Už se mi to také stalo, že platba kartou u obchodníka naskočila 3x, ale nakonec se zaúčtovala jen jednou.
mi-ro

#4 Příspěvek od mi-ro »

Sem četl dnes o nějakým černým pátku, něteří prý na e-shopech až 80% sleva. O těch ostatních neříkali nic.
..to bude jen ňákej odpůrek
jandu

#5 Příspěvek od jandu »

Farnela som dávnejšie používal práve pre výhodu, že som mu mohol previesť penieze na slovenský účet. Ale vždy bola platba OK.
Nebude skôr problém u Tvojej banky?
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“