Vyděláváš na Vánoce ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Vyděláváš na Vánoce ?

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající , tak mne odchytli kámoši truhláři , že jim vypadává kotoučová pilka . No to , že to někdo poňuchnil je jedna věc . Odešla ochrana T17 . Tak jsem ho ještě odpoledne vyslal do soneparu . Zavezl , ukázal vadný díl a odjel s tím , že ráno bude . Je to truhlář . Tak tam ráno letěl , zaplatil a přivezl . No místo 6,3A přivezl 1,6 . Tak mi nezbylo , než se tam rozjet sám . 6,3 neměli a když jsem chtěl ihned prachy , tak mlel , že to není tak jednoduchý . No a tak jsem letěl k Vackovi a tam měli . No vrátili mi 650,-Kč a Vackovi jsem platil 440,-Kč .
No kurňa to jedno procentu zisku by stačilo i mně . Jsou to pro mne loupežníci .
Zaky

#2 Příspěvek od Zaky »

Jsou to hlavně debi***vé :-( Protože prodali nesprávný díl, pokud by prodali správný za vyšší cenu, ušetřili by ztrátu času s vracením a se sháněním správného dílu jinde, což by velmi pravděpodobně vyšší cenu dobře kompenzovalo. Cena má být samozřjmě nějak "vodcať-pocať" rozumná, ale možnost být se správným dílem za 10 minut zpět taky není k zahození.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“