Konica Minolta PagePro 1300W netiskne
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Konica Minolta PagePro 1300W netiskne
Po několikátém marném pokusu o tisk jsem zkusil tiskárnu odinstalovat a znovu nainstalovat, výsledek byl ten samý, netiskne. Ještě pár dní dozadu tiskla a nyní když nutně potřebuji vytisknout do zítřka ty dokumenty tak mi přestala fungovat.
Můžete mi prosím poradit kde hledat chybu? Předem všem děkuji za případné rady. Tiskl jsem na ní málo, investoval jsem do ní repasovaný optický tiskový válec + nový originál toner tak mi je jí líto vyhodit.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
A za druhé v mém případě automaticky vytáhnu a vrátím toner.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Také mě po delším zkoušení napadlo vytáhnout toner a dát jej zase nazpět, poprvé to zničeho nic zabralo a já se zaradoval úspěchem ale když jsem chtěl pokračovat dalším tiskem, tak zase tiskárna začala stávkovat. Následovalo opětovné několikanásobné vytažení a zasunutí toneru ale to už nezabralo.
Pro Zaky: Vše jsem dělal stejně jako vždy (stejný kabel, stejný PC a stejný USB port), vyzkoušel jsem i jiný propojovací kábel ale bez úspěchu.
Pro BOBOBO: Po zapnutí tiskárny síťovým vypínačem se rozjela jako vždy úpně stejným způsobem, roztočil se větrák, protočily se válečky.
Používám pouze tuto jednu tiskárnu, neopomenul jsem zkontrolovat v "Zařízení a tiskárny" zaškrknutí, vyzkoušel jsem i jiný port ale bez úspěchu.
Sam mam PagePro1350W a ta tiskarna je proste dost hloupa, zadny displej nema a akorat ukaze error blikajici LEDkou. Jedina moznost jak zjistit zavadu je prave ten Report program. Po nainstalovani baliku driveru se program automaticky spousti pri startu PC a jeho okno naskoci na obrazovku.
http://printer.konicaminolta.net/driver ... user_e.pdf
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Mě se třeba stalo, že se kousnul papír, já jsem vypnul tiskárnu, vytáhl toner i papír a jeden den na mě pak blikala ledka error a reportér hlásil, že nemám originál toner (to je sice pravda, ale už spoustu let). Ale tiskla dál. Další den chyba zmizela...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem se tam doklikal až k mému problému a tam radí v tomto případě toto:"Řešením je ve Vlastnostech tiskárny na záložce Porty zrušit zaškrtnutí u položky Povolit obousměrnou komunikaci.
Po tomto úkonu při zadání "Tisknout" tiskárna začne ihned tisknout.
Ten "Report SW" jak napsal Nakadah mi také při startu PC naskočí na obrazovku ale když mi nechtěla tiskárna tisknout tak mi žádnou chybu ten report neukázal.