Krups 8050
Moderátor: Moderátoři
Krups 8050
- Přílohy
-
krups.jpg- (47.7 KiB) Staženo 175 x
Tohle epresso mám ze SD, netěsnil píst a bylo plné svinstva. Z velké části jsem ho rozebral a vyčistil, vše kromě distributoru a tlakovacího válce. Koupil jsem na ebay sadu těsnění a celé to zase seskládal. Ani jsem v to nedoufal, ale vše téměř funguje jak má, žádné chyby, nic neteče, píst hezky těsní.
Problém je s vlastním vařením kávy. Ta je totiž hrozně slabá, v podstatě je to taková obarvená voda. Lógr není vůbec slisovaný do kotouče, zůstává drobivý a část zůstane ve válci, někdy i s trochou vroucí vody která se hned odpaří.
Poradí mi někdo co s tím?
Tak jsem na to asi přišel. Chtěl jsem vyčistit odtok z distributoru (distributor drain), když jsem sundal odtokovou hadičku tak jsem zjistil že někdo předemnou našrouboval do té trubičky šroubek (asi tekl). Snad to půjde nějak rozumě rozebrat. Dostanu se k tomu až večer, potom dám vědět jak to dopadlo.
Pokračování: Rozebral jsem ten odtokový ventil. Byl to trochu problém protože píst byl zapadlý až naspodu. Obě pružiny jsou rozpadlé na kousky. Taky budu muset vyměnit všechny 4 těsnění. V sadě co jsem koupil je jenom to velké co je mezi ventilem a distributorem. Jediné, které je celkem zachovalé
Asi mi nezbyde jiná možnost než koupit celý ventil http://www.kovacek.cz/nahradni-dily/nah ... 97943.html.
Akorát, aby to nebylo tak jednoduché, budu muset ještě jednou rozebrat mlýnek