Mám Aligator S4060_Duo a řešil jsem problém s výdrží akumulátoru tím že jsem dál tovární nastavení trochu to pomohlo ačkoliv dělat předčastné závěry je moc brzo, nic méně od té doby když se připojím na net se stahují a instalují aplikace o kterých sem neměl ani ponětí že existují
Google Play nainstalovaných seznam aplikací
Moderátor: Moderátoři
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Google Play nainstalovaných seznam aplikací
Mám Aligator S4060_Duo a řešil jsem problém s výdrží akumulátoru tím že jsem dál tovární nastavení trochu to pomohlo ačkoliv dělat předčastné závěry je moc brzo, nic méně od té doby když se připojím na net se stahují a instalují aplikace o kterých sem neměl ani ponětí že existují
- Přílohy
-
play-akt.png- (68.78 KiB) Staženo 85 x
-
play-akt-app.png- (157.32 KiB) Staženo 81 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
https://youtu.be/BGLmICKZzs8
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
A kdybys měl opravdu podezření na vir, tak udělej tovární nastavení, jenže to se opět nebudeš stačit divit, kolik se toho po něm zaktualizuje.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Abys toho vira chytnul, tak bys musel vědomě stahovat a ručně instalovat .apk soubory, což se neuraž, ale u tebe neočekávám. Na Play se sice může někdy něco objevit, ale to bys také musel zběsile instalovat kde co.
Třeba plné Gapps mají skoro 40 aplikací, kde to už může vyvolat podezření na neznámé a nikdy neviděné programy. O dalších aplikacích od výrobce telefonu ani nemluvím.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA