Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Keď nechcem súhlasiť súdruhovia tak aj tak musím ! Ten gúgoľ sa už načisto zbláznil . Samé žvásty o ochrane údajov ale skutočnosť je iná .
Ja v tom vidím len šmírovanie v mojom PC !
EU, Gúgoľ a čo ja viem ešte čo všetko iné čo mi dajú musím poslušne spapať . Totáč je tu ! Len prezlečený v inom kabáte .
no nevím jak u Vás ale u mě bylo za "totáče" víc volnosti a občanské svobody, tolerance a solidarity, jo až na možnost cestovat a makat venku na cizí (nezájem), vlastnit valuty (nepotřebuji) kupovat na dluh a "platit" plastovou kartou (nejsem blázen), očumovat v marketu asijskej šmejd (no comment)
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Za totáče tě sledovali, pokud jsi nějak vyčníval z davu. Kdyby byly tenkrát takové možnosti jako dnes, nemysli si, že by je soudruzi nevyužili. Pokud máš paranoiu ze sledování netu, tak ho prostě nepoužívej. Tenkrát jsi ho taky neměl.
Co tvůj příspěvek, to hořekování nad minulým režimem či podobné kraviny.
Pokud se ti tu nelíbí, odstěhuj se za Kimem.
V demokratické společnosti je sledování normální. Podívejte se na rozsudek v Nečas kauze.
Petr nasadil 3 agenty, ti (za státní útraty) sledovali manželku Radku. Pro její vlastní bezpečí. Reporty zpracovávala na sekretariátě Jana. No a potom se Petr s Radkou rozvedl a vzal si Janu.
kdybys tenkrát řekl v hospodě u piva prezident je vůl tak nemusíš zpátky pěšky domů, odvezou si Tě estébáci, zadarmo, špiclové šmejdili všadě akorát že neměli mobily natož dnes...Zemák chlastá jak o dušu to svý karlovarský lepidlo a nikoho to už nepohoršuje, národ Švejků se tomu chechtá
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Jít "za Kimem" by se taky nemuselo vyplatit - jeden pamětník říkal že za německé okupace utekl do SSSR a hned mu tam napařili 5 let Gulagu za nelegální překročení hranic. A to měl ještě štěstí že ho nepodezřívali ze špionáže. Ale dneska by to spíš použili k propagandě.
Tady se musím konosukeho trochu zastat - mi to sledování taky vadí, a to dost. Celková komerce, kterou jsou dnes veškeré počítačové věci napadené jako morem. V roce 1986, když jsem poprvé usedl k PMD85 jsem si myslel, že můj život bude naplněn počítači jako v nějakém sci-fi, a byl jsem tím úplně unesen. Dnes už se počítačům skoro vyhýbám. Když jsem si před dvěma lety pořídil tablet, byl tak strašně nevychovaný, dělal si co chtěl, že jsem ho musel jaksepatří osekat, abych ho trochu umravnil. Bohužel mi následkem toho nefungují některé funkce, ale to není tak podstatné. Potřeboval bych noťas, ale vůbec se mi nechce něco pořizovat, když dopředu vím, jaká s tím bude otrava. Nesnáším, když si to dělá co chce, nesnáším, když to dělá něco a já nevím co, nesnáším nevyžádané aktualizace, nesnáším, když nová mašina má problém zobrazit kousek textu, kvůli kterému načítá třeba MB dat, když já potřebuju jen pár byte, atd. To všechno jen kvůli nenažranosti. Počítače miluju dodnes. Ale dnešní sw? Na zblití.
Do řitě, lidi, furt máte možnost volby, ne? Pokud používáte něčí služby/software, o kterejch si myslíte, že vás šmírujou, nebo zneužívaj vaše osobní údaje jim svěřený, nebo si svévolně dělaj, co chtěj, pak je nepoužívejte, nebo jim nepředkládejte vaše pravý osobní údaje (= můžete beztrestně lhát), alternativ je snad dost, ne? Nebo snad čekáte, že to ňáko přejde samo? A vůbec - nutí vás někdo je používat?! Kdo? Chci jméno!
Sakra, začněte přemejšlet, jinej to za vás dělat nebude!
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Možnost volby? A kde? Ve třídě dcery učitelka všem stroze sdělila, že si všichni musí povinně zřídit účet na FB. Do vagíny, lehká děva, kde to jsme?? Já bych tam hned zavedl možnost volby, ale dcera ne, není taková, poslušně si založí profil ...