Sháním dispenzer/aplikátor pasty
Moderátor: Moderátoři
Sháním dispenzer/aplikátor pasty
Poslední dobou osazuju občas něco na pastu a celkem z toho bolí palec - přece jen mám pastu i někdy staší, co už je malinko tužší.
Viděl sem před cca 10 lety jeden z těch dávkovačů, ale nějak nemůžu najít, kde jej sehnat - nějaký tip? Našel jsem zmínku, že stál cca 2500 - to doufám nebylo ale myšleno vážně, odkaz už bohužel nefunguje.
Němá někdo z vás přebytečný?
- Přílohy
-
glue gun.jpg- Dávkovač lepidel - tohle znám a mám...
- (3.44 KiB) Staženo 96 x
-
md100 dispenzer.jpg- Novější provdení
- (4.98 KiB) Staženo 110 x
-
Davkovac stary.jpg- Asi satrší kousek
- (18.71 KiB) Staženo 84 x
http://www.davkovanie.eu/davkovanie/ind ... bal=&lang=
Skusil by som hľadať u súdruhov v Číne.
Pozdravuje Vás Martin
Ve skladu se jim válí kde co.
A tyhle ruční dávkovače jsme od nich kdysi brali, i když už to bude minimálně 15 roků.
Já si jinak dávám trochu RMA7 do malé stříkačky, zbytek schovávám v ledničce. Tak mám jistotu, že pasta nadměrně neztuhne. Ze stříkačky, na které mám zakrácenou růžovou jehlu (cca 1mm), se to vytlačuje v pohodě.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Zajímalo by mě, jak se s těma vytlačovačema pracuje. Ono ta stříkačka v ruce se celkem dobře drží i přesně dávkuje, bojím se, že s tím mechanismem bych nebyl tak přesnej. Sice to není až tak třeba, ale přece.
Jen je dobré nechat pastu odležet při pokojové teplotě, jinak hrozí její vytlačení kolem pístku tuby (když je moc ztuhlá z lednice).
Cínovou pastu jsem tímhle nikdy neaplikoval, s tou mám zkušenosti jen při celoplošné aplikaci přes šablony.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
http://www.honzikovyvlacky.cz/2011/03/3 ... eci-pasty/