Zdravím, dnes jsem si koupil subwoofer do auta a když hraje pouze rádio je vše ok, ale jak mile nastartuju začne vynechávat, nevíte kde je chyba? :O Děkuji moc :/ už nevím co dělat
Název vlákna upraven podle PRAVIDEL, odst.7a). Hill
Podle toho, jak se to projevuje:
1. vaklkontakt - někde se ti přerušuje při otřesech napájení nebo signál
2. zahlcení rušením v palubní síti (máš to napájené ze špatného místa rozvodu, přechodové odpory ve spojích, možná i špatně ukostřené; jestli to kostříš přímo u subíku, má to špatný kontakt nebo je shnilá kastle)
Duplicitně založené vlákno jsem smazal. Viz PRAVIDLA, odst.6b)
To stačí tak na 4 W výkonu (což je pětkrát méně, než dá kterýkoli reproduktorový výstup většiny autorádií), vypadá nanejvýš tak pro imitaci subíku, jaká se prodává k počítači a ne do auta.
Navíc je drát příliš dlouhý. Napřed ho zkrať na nezbytně nutnou délku.
No protože máš Golfa - není ještě k tomu v ropě? Toho, když nastartuješ, tak pod sebou dělá do asfaltu výmoly. Prostě se klepe a to se konektorům nelíbí.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
když mám auto na volnoběhu stejně to zlobý akorát čeho jsem si všiml předchvilkou je to že pokud to mám potichu hraje to normálně i z nastartovaným ale jak mile přidám na hlasitosti začne vynechávat
No tak dokud zlobý, tak se nedá nic dělat. Jo, to až když začne zlobit, to bude vo něčem jiným.
Vytáhni reprák a koukni na lanka mezi konektorem repráku a jeho membránou - můžou bejt ulámaný - buď na straně konektoru, což je ještě dobrý a snadno spravitelný, nebo na straně membrány, což už moc dobrý není. Bejvá v nich zapletená tkanina, tak se nepřetrhnou úplně.
Naposledy upravil(a) MetalGod dne 23 říj 2016, 00:25, celkem upraveno 1 x.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill