Chyba TA/TP informace na ČRo2?
Moderátor: Moderátoři
Chyba TA/TP informace na ČRo2?
Teď na dopravní info reaguje, ale nepřepne na dopravní hlášení, jen na naposledy naladěnou stanici, kdy zesílí (a/nebo přepne z CD či USB), takže místo dopravního hlášení na Radiožurnálu slyším například krátké zprávy a začátek písničky vysílané na R2, ale, protože v době příjmu dopravního hlášení funguje na rádiu jen řízení hlasitosti, tlačítko TA a vypnutí, musel jsem si to ověřit walkmanem s naladěným Radiožurnálem. Prostě už na něj nepřepíná.
Zatím jsem to na přepnutí z jiné stanice nezkoušel.
Vzhledem k tomu, že tohle v pohodě zvládal i starý CQ-RD133N (a dokonce si během dopravního hlášení zastavil i motorek kazeťáku), očekával bych, že to bude makat naprosto spolehlivě u novějších Panasoniků.
Setkali jste se s tím už někdo?
-
Radovan_79
Ozývají se mi i stanice, které jsem naladěné neměl a neměl o nich ani páru. Většinou se ale ozve radiožurnál. Jen jednou se mi v Krušných horách ozvalo něco německy.
Nojo, ale tři roky to chodilo naprosto spolehlivě a ze dne na den se mi nedaří na jiné stanici otestovat chování TA/TP, protože zřejmě půlhodiny, kdy sedím za volantem, jsou zrovna dopravních hlášení prosté. Dlužno podotknout, že ty první tři roky jsem nepoužil USB vstup.
Z CD, ať už s mp3, wma nebo CDA, to předtím chodilo včas.
A nic se nezměnilo ani po resetu při výměně baterky v autě.
Uvažoval jsem už i o tom, že zase jednou nějakou placku pustím, ale předpokládám, že to asi bude stejné, protože při naladěném ČRo2 (jiné stanice totiž obvykle nevydržím poslouchat déle, než několik málo minut) se během dopravního hlášení změní hlasitost se zpožděním a po něm také.
Nebo v tom na odbavovacím pracovišti ČRo mají guláš a ještě si toho nevšimli?