Mora 268
Moderátor: Moderátoři
Mora 268
Len pre zaujímavosť. Dá sa nejako nastaviť termostat u Mora 268? Jeho minimalna regulačná teplota je reálne 200°C a maximálna sa mi ani nedá zmerať. Mám teplomer len do 300°C. Je to termostat na reguláciu teploty v rúre. ( pečící troubě ). Inak neviete niekto náhodou aké teploty predstavujú čísla 1 až 6 regulačného gombíka?
ďakujem.
Porucha často vnikne, když obsluha překroutí poťák přes nulovou polohu ještě víc doleva. Pak je nutné vyměnit poťák 47k ( je připojen pouze na dva vývody)
Také zkontroluj umístění čidla v troubě ( takový keramický váleček, jestli není ruplý )
- elektrosvit
- elektrosvit
A kutilmile - nelituju tě
- elektrosvit
EDIT: Nebude vadný ten termostat? Ještě mě napadá, ze zadní strany knoflíku je plech a v něm je výřez, do kterého má zapadat zarážka v panelu a bránit tak protočení knoflíku mimo rozsah. Není možné, aby někdo knoflík stáhnul, protočil termostatem třeba o 360 ° (mechanických, ne Celsiových
- elektrosvit
A s tím šrotem: Ještě tak před 10 lety byl u babičky provozován v kumbálu další plyňák "Caloria", taky na PB láhev. Kromě jednoho hořáku nefungovalo vůbec nic, vařily se na něm krmné brambory pro slepice. Když jsem ho pak nakládal na vozík za účelem odvezení do šrotu, úplně se rozsypal.