Nazdárek, nevíte zde někdo, jak se rozdělává šňůrová střihací mašinka Philips HQ C440? Kvúli, u vstupu do strojku, přerušené přívodní malonapěťové šňůry se mi nechce jej dávat do SD, zvláště když jinak dobře funguje V servisu by zkrácení a znovupřipojení stálo víc než nová a já nehodlám podporovat takové plýtvání elektrošrotem. Díky! Ivan
Tento typ nepoznam. Opravoval som nabijaci QG3190, tam sa najprv hore odstranil kryt motora a potom sa zospodu zatlacenim nabijacieho konektora vysunulo cele vnutro smerom hore. Ak je telo z jedneho kusu, tak to bude podobne. Ak je zlozene z dvoch polovic, tak to bude inak.
Na Tanyi máš jednoduchý servismanuál (který nepopisuje popravdě nic), ale je tam popsaný díl "Housing Clamp", který je pod stříhací hlavou a drží obě poloviny krytu pohromadě. Samotná rozborka (která ale může být nevratná) je v návodu k použití - většinou to bývá u podobných strojků v sekci "likvidace strojku po skončení životnosti" a je častěji lépe popsaná, než v oficiálním servismanuálu.
Díky zúčastněným pomocníkům, sice se mi to otevřít nepodařilo ale po zkrácení odlehčovací plast. koncovky jsem přívodní šňůru vstupu do strojku naletováním nastavil a zaizoloval. Dofám, že to další 2 roky vydrží .