Creative Inspire 5800
Moderátor: Moderátoři
Creative Inspire 5800
moc prosím,zdali někdo nemá schema zesilovače 5.1 výše uvedené sestavy.
Mám problém s jejím zapínáním(někdy naskočí,někdy ne).Pokud zapne ,funguje bez problémů.
Vím,že tam je nějaký on/off obvod (možná přímo v koncovém IO -TDA 8947-J ,nebo samostatný) prostě nevím).Potřeboval bych popostrčit správným směrem.Klidně bych to i vyklemoval a zapínal to pouze trafem,ale bez schematu to mohu tak akorát odpálit.Na drátovém DO je vypinač a LED ,ty jsou v pořádku.
Budu vděčný za každou smysluplnou radu.
Takže zkoušej měřit, co se na tomto vývodu děje ve chvíli, kdy se to snažíš spustit.
Jinak tyhle ehm-supersoundy mívají z výroby studeňáky, taky trpí na praskání spojů (měď na DPS je příliš tenká).
Takže pořádně prohlédnout, případně propájet, potom začít měřit.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
tak jsem to podle tvých rad projel v rámci možností.Spínač krásně spíná,LED dioda na DO krásně signalizuje -má to ovšem jednu vadu je to absolutně hluché-mrtvé.
Jdu znovu bádat.To schema zapojení by mi opravdu pomohlo.Projel jsem google a všechno možné,ale podařilo se mi získat jen servisní manuál na Geniusy-jinak nic.Moc prosím,nemá někdo (rád zaplatím).
Našel jsem tento obrázek: http://www.tehnari.ru/attachments/f142/ ... -p5800.jpg
Zkus dohledat, zda ti odpovídající přívod (zelený drát) "dopraví" z ovladače na desku požadované napětí (podle zapojení by tam mohlo být asi 5V). Pokud ano, stopuj dál, kam je toto "zapínací" napětí na desce přivedeno.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A dej si do profilu bydliště (třeba bydlíš vedle někoho, kdo by ti dokázal pomoci, ale neví že jsi vedle...).