Renault Laguna II a ELM327 OBD2 diagnostika
Moderátor: Moderátoři
Renault Laguna II a ELM327 OBD2 diagnostika
https://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-0 ... Aic68P8HAQ
Forscan, elmconfig apod...
jela pouze standardní OBD čtečka...
Koupil jsem ze zahraničí a najednou to funguje, přečteš si 100x více, ne jen zatížení motoru, ale vidíš oba potenciometry v plynu, jestli některej nešumí, vidíš poťáky i v klapce, můžeš zapínat a vypínat funkce auto, dostaneš se do ABS, GEM a všech jednotek.
Funkční kabel z ebay 200,- Kč
Nefunkční padělek v ČR 500-800,- Kč
Radost...
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
hakamusai píše:Ono taky záleží jakej soft k tomu je.Mám zaky diagnostiku s tímhle chipem (pouze na svoje auto).Univerzální soft toho moc neumí,ale na ty základní věci to stačí.Používám soft přímo na Ford (je zatím zdarma pro PC),načte toho mnohem víc než univerzální soft.Frofi diagnostika ne funkcema úplně jinde.
Mám Torque Lite, obě auta máme Fordy. Co na PC používáš? O nějaký nastavování mi ani nejde, stejně tomu nerozumím a nechci něco podělat, spíš jen tak pro info.
Jinak HW používám tohle ve verzi 1.2.
Pro moje potřeby to stačí.
Edit:Jo,pardon
Ta verze ze Sunnysoftu se zda ze by mela byt ok a i cena je rozumna. Co mam doma jednu BT OBDII jednotku tak ve Fabce funhovala. Nejenom s android softem ale i se softem pro win. Ale Opel nemela rada, nespojilo se to s autem ani za prase. V OBDII protokolech je vcelku slusny bordel a na nejakou univezalnost se tady nehraje. Bohuzel. A pak je ze na nejakem aute tohle funguje a na jinem ne.
A kutilmile - nelituju tě
Pravda, motor 1.2 16V v provedení Renault nesnese srovnání s motorem 1.2 16V Zetec v provedení Ford, který jsem měl před 20 lety ve své Fiestě. I když papírové parametry byly shodné......