Multimetr EM5511

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jirkati

Multimetr EM5511

#1 Příspěvek od jirkati »

Dnes mě manželka překvapila dárkem ke kulatým narozeninám - Multimetrem EM5511. Jak jsem zjistil, byl tento týden "v akci" v Unimaxu. Vyzkoušel jsem hned všechny funkce včetně měření teploty. Kupodivu, vše funguje, i když jsem ani v manuálu ani na přístroji nenašel výrobce (zřejmě taky PRC). Jen jsem ho zblbnul měřením kmitočtu z multivibrátoru, protože stále přeskakoval mezi 1 kHz a 30 kHz.
Má tady někdo dobrou či špatnou zkušenost s tímto přístrojem?
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Díval jsem se na něj teď v nabídce, co z Unimaxu došla. Ale já si loni na podzimu udělal předčasného Ježíška s jiným typem- vzal jsem od tama Aligsun EM128. A docela dobrý. Jen je trošku pomalejší.
V Unimaxu se dá docela dobře nakoupit, ale člověk musí hlídat dobu, kdy to mají za méně přemšťenou cenu.

A abych nezapomněl- vše nej k těm kulatinám :D
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
jirkati

#3 Příspěvek od jirkati »

Dík za přání. Ten Aligsun EM128 jsem jako vánoční dárek taktně naznačoval už někdy v říjnu, ale nikdo tomu údajně neporozuměl.
Ale co, dočkal jsem se :lol: .
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“