Identifikace konektorů - multimediální přehrávač

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kujon

Identifikace konektorů - multimediální přehrávač

#1 Příspěvek od kujon »

Ahoj všem,

chtěl bych se vás, odborníků, zeptat na jednu věc. Sbírám mobilní telefony a kdysi jsem dostal takovýhle reklamní "poutač" LG:

Obrázek

Jal jsem se to prozkoumat a našel vevnitř jakýsi multimediální přehrávač. Dané reklamní video pro LG to hrálo z vložené CF paměťovky. Následně to asi 8 let leželo ve skříni a teďka, když jsem přemejšlel kam vyvést obrazový výstup z Raspberry, jsem si na to vzpomněl.

Deska je to takováto:
Obrázek

Připájel jsem tam napájecí konektor (byl vyveden na plastovém šasi poutače) a VGA (D-SUB).

Obrázek Obrázek

Přes druhý jmenovaný to bohužel nepremává. Zkušel jsem zkratovat to, co vypadalo a následně se ukázalo jako ovládání, a dostal jsem se do menu toho přehrávače. A tam lze volit vstup signálu pouze mezi "DMP" a "ANALOG". Předpokládám že první možnost bude zmiňované CF karta + USB flash (přes tu to hraje taky - zkoušeno), takže jediná možnost bude zřejmě analogový vstup. Ten ale není na desce osazen a zde přichází můj dotaz.

Dokázal by z vás někdo říci, kam a jaký konektor je nutno osadit? Bude to na jeden z následujících vývodů:

Obrázek Obrázek Obrázek

Díky!
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“